HELLO

HELLO

Booommm ! powerr

Gua tengah usha lu , sorry blog gua agak messy , tapi tak apa yang penting content kan ?
7 march 2014

Hai ! comel nye awak yang tengah stalk blog sy , hope dapat pedoman dari cerita-cerita sy ! ^^


Wednesday, 21 December 2011

video






salam ngek , anda lihat video diatas sana .? yes , sori ek , yang tue tinggak kenangan ja ,
yes , tadew sape nak marah aku kod , sebabnya diorang bukanya tahu , 
apa perasaan aku kan .? apa yang diorang tahu , sabar , sabar dan sabar
eh , bape banyak sabar la yeee , buhsan dgn prkataan tue tpy aku amek jugak lha , aku SAYANG  dia , tapy kalo aku cakap nyh , perang besar yang akan berlaku ,
takpe-2 , result lah yg mmbantu aku dan menentukan hidup aku bukan dia kan .?
so , jngan risau lah ye cik picha , be fun and be yours .




nyh , untuk kaw budak , amek nyh , kalo bole aku nak nyanyikan ini untuk kaw , biar adew rsew ckittt yee , hoho , salam membaca yerp ,

takud




gegar-gegar mmg mengegar lah jawabnya yea , haty aku risau yg tramat sesangat nyh ,
result maw keluar maaa , hee , ampa ta kesah bole .? aku takod sangat nyh , bole dok gelak pulak
saked rasanya untuk esok mcm mna perasaan aku esok .? sedih .? gembira .? terluka .? atau pun .???
heh , memang berbagi-bagi ,entah la korang malas aku nak tulis blog mcm nyh .