HELLO

HELLO

Booommm ! powerr

Gua tengah usha lu , sorry blog gua agak messy , tapi tak apa yang penting content kan ?
7 march 2014

Hai ! comel nye awak yang tengah stalk blog sy , hope dapat pedoman dari cerita-cerita sy ! ^^


Saturday, 19 November 2011

heh , aku cari gadoh dengan dya nyh pulak.

.
hey-2 korunx maaf la yerh aku cuma nak gtaw nyh . aku gadoh dgn budak indon mna tah .
heh nama dya putra adika , heh meluad aku dengarnya haoyai , tapi tue lha aku yang mulakan dulu . bodoh gak aku , tapi tak lha , boleh gak ckap indon sikit-2 . kan-3
wahahahah ny aku sajikan untuk ampa .
 

  ;harap maklum aku mintak maaf dekat pihak indonesia atas kesilapan aku tadi , herk .? aku slaah ka .? ye lha , jangn riak sangat lha , mntang-2 lwan dekat ngara depa dha bagus lha.? hey-2 jgn mcm ute lha , hmpa bca lha cndiry aku cukup maleh lha ,
first time aku ngadoh dgn org indon nyh , xpernah-2 gadoh jdyh lagu ny pulak dha . adoyai ..
seyes ,aku mula-2 sangsi gak , nk tgk apa reaksi depa kan.? tapi ta bole tahan doe .
 
 
beribu sesalan >>><<<
________________________________________________________
terima kasih atas kesudian baca entry aku.
_________________________________________________________

Friday, 18 November 2011

mimpi ni mmg best smpai trbwa-bwa

.
hehe , aku ada cerita ,menarik taw , mesty besh punya lha , smpai trnganga punya kalau baca nyh ,aku mmpi psal si ALIAS hoho , taw dak kamy p mna.>? aku dan dia ada dekat PLKN lha , naik kapal pulak tue , best kok , mcm naik kapal titanic pulak yerp , sweet gitu . haha , aku mimpi kapel balek dgn dya , walaweyh , masa dekat sana kami lalui macam-2 dugaan kod , yang pasti dia tak suka bila aku beri panggilan "aku" dan "hang" dia majok hneh , ha ha cek pjok ja , lpas ja kmeyh lalui semua tue , kamey nak balik la rmai-2 aku dapat tahu bahwa kapal kami dha karam an then .. pakat-2 gelabah la oi , tnggu lagy , yang aku nih tnggu lagi tak nangeh , si dia cuba untuk kesatkan air mata aku doe , dan diaorang cakap ada satu kapal tapi kapal tue kecik muat-2 ja pung , jadi kitaorang kena kalod-2 untuk naik ke dalam kapal yang kecik tue , dialah yang pimpin aku naik dalam kapal tue , dan yang paling malangnya kami terpisah dalam ka[al tue , kami dipisahkan sebabnya kapal yang kami naiki tue tak stabil disebabkan orang terlalu ramai dalam kapal tue , kami mngambil keputusan untuk berpecah walaupun hati msaing-2 tak nak , aku menagis terkedu-kedu , dan aku tengok mata dia merah sangat-2 aku rasa macam kami akan dipisahkan untuk selama-lamanya ,
 
aku mula risaw dengan keadaan sekeliling ALIAS dha jauh dari pndagan aku , aku dengar dari kapten bahawa ALIAS kena diturnkan dibawah untuk check enjin , hah , mngelabah habis la aku , aku pergi cari kapten tue dan cakap saia pndai berenang dan saia akan pergi untuk check enjin tue dengan dia , tetapi ALIAS , dia tak kasi aku untuk pergi biar dia sahaja yang pergi dan tolong hormat keputusan dia , badan aku lemah dan tak berdaya lagi aku cuba untuk fahamkan dia kalau apa-2 terjadi kita tanggung bersama .
huh , dia marah-2 dekat aku , aku cakap " kau pergi lha " dengan rsa snyum nya selamba ja dia pergi and then mmpi aku end mcm tue ja , hee
 
korang rsa tak mcm cinta kami nyh tak ada jalan kesudahan mcm trgntung , and mseh ada lagi yg belum kami buad .? apa itu .? aku pung tak pasti hee , tapi xpe lha ,lupakan ja 
 tak dak sapa nak siasat untuk aku , buang msa g ada lha , hadoyai , lekeh r aku nyh .
oke lha kwan saia nax tmbahkan lagy widget nyh daaa .
 
_______________________________________________________________________________________
hehe terima kasih sebab bca entry yg xsebeerapa nyh yerp ,
_________________________________________________________________________________________-- 

Thursday, 17 November 2011

hmm . jgn sedih mseh ad org yg msalahnya berat dari kita .

.
kawan-2 yang aku cntai , maaf aku sekiranya selama ini , aku ada trksar bhasa 
say hye and salam , aku rasakan satu perubahan setelah mmbca sebuah blog ,
seorang gadis yg berusia 16 tahun ,
begitu menyayat hati , tapi apakan daya semua itu kuasa yg maha esa.
huh , penat dha lelah sngt bgykuw untuk dia mnerima segalanya ,
sungguh murni dan suci cnta mereka , betapa gmbiranya mereka ,
tetapi hbungan mreka dpisahkan dgn ajal/maut ,
betapa pilunya hati ini , menitis air matakuw , apakah ini yg harus aku lkukan .?
jika aku brada ditmpat dya ,
berdsarkan crita beliau ,
BFnya tlah prgy ke rahmatullah ,
AL-FATIHAH untuk arwah .
 
brcerita tntng ini , teringat pula arwah nabil fikri ,
maafkan aku kawan-2 andai aku bangkitkan cerita ini ,
aku akan selalu doakan untuk arwah ,
aku tahu dia seorang yang periang bukan .? yeah kwan mari kita dptkan
kptusan yg baek untuk PMR nnty ,
buktikan kpada smua org , dan lakukan utk kwan kita iaitu arwah nabil
smpai sekrang aku tak hbeh2 fikir itu baru kawan baikku,
mcm mana pula kalau orang yg aku sayangi pergy meniggalkan aku adakah aku
dapat menerimanya atau .>? sebaliknya.?
sangkaan seseorang yg baek takkan melecet jika dia gunakan hatinya bukan.?

rindu aku pada si dia bgitu mndalam lgyh smpaikan trbwa-bwa dlm 
mimpi pung ada jugak , aku ingin dia sahaja , huh , apalah dayaku untuk memulihkan semua itu?
hayatku ini hanya dihabiskan tanpa rasa senang dan gembira
apakah aku patut dicintai.?
fkiran dan soalan yang sama aku kemukan untuk dinilai,
ramai orang yg tdak smpurna didunaia ini
adakah aku tidak belajar mnerima orang yang tidak smpurna .?
ataupun keegoaan aku untuk cintanya begitu mendalam ,
harh , sudah aku usahakan untuk tidak menitiskan air mata walu setitik pon ,
tapi apakan daya aku hanya insan yg lemah dan tidak mmpunyai apa-2
hanya doa yang sntiasa mengiringiku,
aku juga sekarang lebih menhabsekan wktu-2 ku dgn prkra sia-2
hmm , harap-2 berlaku peubahan dalam hidupku ini



_______________________________________________________________
baiklah korang , saya berunru diri dulu ya 
______________________________________________________________

ny untuk hmpa noh . .

.
video
hehe , nyh video maen2 jah ,
 gpon xredy pa2 pung . 

Monday, 7 November 2011

sayang , napa tak balas mcj ?

.
jawab salam saia ,
kenapa lha aku dipermainkan dengan tidak membalas mcj , 
apa salah aku doe ,
aku tak pernah kecewakn hang ,
xp hang.?
selalu buad aku kecewa ,
tah la weyh ,
nak putuskan smua nih ,
nanty aku yang akan mengalirkan air mata ,
hang taw ka.? aku dok nangeh sai hang .?
mesti dak kan , sbbnya hg lbeyh tmpukan ,
prhtian pda kengkwan , syox dgn dri hang ,
kerja hang , aku.?
hee ,
biarkan je lha ,
pndai2 lha , nak mmpos ka , nak sakit ka ?
smua tue hnyalah bnda kcil ,
hmpir sja kau mntx aku mati ,
kau nak sangat kan.?
yes memang lha , kau pernah cita ,
kaw dipermainkan bukan.?
ceh , hawad aku tak layak dpt peluang ka.?
hina sangat kah aku.?
berat hati nak luahkan semua nyh , tpi apakan daya ,
lagu aku pendam lagy aku rasa mqah ,
hang prnah tnya aku oke ke dak.?
dak pon ,
yang hang taw nak jumpa ja ,
so what der.?
sorry to say ,
aku sayang hang !
hang ta taw pa pon , tapi toodia lha ,
dha trlnjur syang ,
aku snggup lha , hang nak buad apa pon ,
dekat aku ,
jnjy aku dpt hang sudah ,
terseksa kah aku , kesihannnnn ,
tapi aku tak maw kasihankan diri aku sndiri ,
kenapa .?bila bhagia smua indah ,
dan duka smunya burookk ,
kenapa kenapa kenapa .?
siapa nak jawab soalan aku.?
benarkah aku tak patut bercinta ,
aku memng tak layak bercinta ,
atau aku insan yang tak layak dicintai ,
pergi mampos lha ,
ckop lha smpai dsni rintihan aku ,
________________________________________

Sunday, 6 November 2011

hah , kalo aku chubby pesal .?

.
it's about them ,

they call me chubby ? did i care about that , be smple ,
can make our friends and lovers ,
can make me happy whole days ,
hah ?
sorry lha aku nak terai speaking nengok ,
ap yg akan brlaku tah .?
takpatakpa , lupakan saja .
first sekali aku nak cakap aku tak kalod lha ,
kalo diorang ckap aku chubby ,
sbbnya mmg pon ,
dha ta larat nak kawal semua nyh ,
aku ta nak jdy hipokrit mcm
sesetengah orang tue ,
tapai akan cuba gak lha ,
aku just tamaw memudaratkan diri aku sendiri saja ,
kalo dha memudaratkan dri ,
tntu bole mnyusahkan byk pihak ,
cntohnya , mak bapak aku ,
pihak hospital ,
pihal medical ,
yg nak sdiakan ubat untuk aku ,
cheh , ta pyah lha .



hee , SUMPAH , aku tamaw
mqah orang ny sbbnya ,
nanty aku yg susah ,
so ,brhnti lha mngata ek./?
kalo ada orang yg xdpt mnerima ,
ta kesah lha ,